4 Langkah Aliran Merancang

4 Aliran Langkah Merancang

Mudah. Telus. Dipercayai.

Bosan dengan bergelut dengan butiran yang tidak berkesudahan yang menyertai mana-mana acara pembinaan pasukan yang berjaya? Kemudian biarkan ia pergi. Kami dibina untuk mengendalikan walaupun pengeluaran yang paling kompleks. Jadi anda boleh berehat, mengetahui setiap keperluan telah dijangkakan. Teruskan – beri kebenaran kepada diri anda untuk berseronok di acara pasukan anda sendiri untuk perubahan. Sudah tiba masanya.

1. Pilih

Pilih pilihan pakej yang ditawarkan bagi memenuhi objektif matlamat, belanjawan dan kalendar anda. Kami sentiasa berbesar hati untuk membantu dengan langkah pertama yang penting ini.

2. Sesuaikan

Kami boleh menyesuaikan pakej kami mengikut keperluan anda. Pihak kami akan membantu anda menyusun sendiri jadual program dan aktiviti yang ditawarkan pihak resort seiring dengan pengisian tema dan objektif program yang dirancang pihak anda. (Sekiranya pihak pelanggan/sekolah mempunyai tema, objektif, kursus atau acara tersendiri yang ingin digabungkan)

3. Atur

Setiap pelanggan kami mempunyai keunikan dan kelainan yang tersendiri. Pengurus acara kami mahir dalam menyelaraskan dan mengharmonikan kesemuanya, jadi anda tidak perlu kusut memikirkannya.

4. Hari Acara

Fasilitator dan kakitangan kami mengendalikan program dengan bertenaga dan menarik. Ini adalah acara anda juga. Serahkan segalanya kepada kami.